Hakvoort kunstlicht-Industrieverlichting-LED-Wila-Lochem (6)

Lichtadvies Hardenberg

Lichtadvies Hardenberg

Lichtadvies Hardenberg: Licht bepaald voor een groot deel het gevoel of de belevenis van een ruimte. Door het juiste type en de juiste hoeveelheid licht toe te passen, creëert u niet allen de juiste sfeer. Maar kunt u ook de productiviteit verhogen! Daarnaast is goede verlichting op de werkplek van belang voor de gezondheid en het welzijn.

Wilt u deskundig Lichtadvies in Hardenberg of een professioneel lichtplan laten opstellen? Neem dan gerust eens contact op met Hak4t Brightest Light Solutions.

Lichtadvies Hardenberg voor bedrijven

Wij geven lichtadvies bij zowel nieuwbouw projecten als (her)inrichting en renovatie. Het unieke aan ons bedrijf is dat wij niet alleen het kunstlicht (lampen) leveren. Maar dat wij ook diverse oplossingen bieden om het daglicht te gebruiken. Denk hierbij aan onder andere lichtkoepels en lichtstraten.

Daarnaast kan er ook (te)veel verlichting in een ruimte aanwezig zijn. Denk hierbij aan bijvoorbeeld grote raampartijen die (te)veel licht binnenlaten. Ook hiervoor bied Hak4t Brightest Light Solutions verschillende zonwerende oplossingen.

Wilt u lichtadvies op maat? Neem dan contact op met Hak4t Brightest Light Solutions om samen de mogelijkheden te bespreken.

Lichtadvies Hardenberg bij nieuwbouw

Hak4t is bij verschillende nieuwbouw en verbouw projecten betrokken geweest. Wij zijn in de meeste gevallen ingeschakeld als lichtadviseur en hebben het complete lichtplan gemaakt voor het totale project.

Bij het opstellen van een lichtplan nemen wij altijd onze die hoofddisciplines mee, dit zijn:

  • daglicht
  • kunstlicht
  • zon en warmte wering
  • zonne-energie

Bekijk onderstaande video hoe wij deze disciplines combineren om tot een totaal lichtplan te komen. Heeft u vragen aan onze lichtadvies Hardenberg specialisten? Neem gerust eens contact met ons op!

Lichtplan laten maken

Wilt u een professioneel lichtplan laten maken voor uw kantoor, productiehal, sporthal of voor uw stallen? Neem dan gerust eens contact op met Hak4t Brightest Light Solutions. Wij bieden de beste lichtoplossingen waarbij de productiviteit omhoog gaat, en voor de agrarische sector leveren wij verlichting waarbij de melkproductie omhoog gaat!

Door bijvoorbeeld gebruik te maken van onze eigen in Nederland geproduceerde tegelverlichting verlichting wordt het licht gelijk matig verdeeld. Een egale lichtverdeling zorgt er ook voor dat zowel mensen als dieren niet constant aan wisselende belichtingsniveaus worden blootgesteld.

Een lichtplan laten opstellen of lichtadvies in Hardenberg aanvragen?
Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Lichtadvies of lichtplan aanvragen?

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hiermee gaat u akkoord met onze cookies en privacyverklaring.Nieuwsgierig hoe dit voor u van toepassing kan zijn?

marc-nieuwsgierig

Wij helpen u graag met uw vragen of keuze

Marc Hakvoort, CEO