achtergrondkleur-hakvoortkunstlicht

Lichtadvies op maat

Lichtadvies of vrijblijvend lichtplan aanvragen? Of een afspraak maken?

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hiermee gaat u akkoord met onze cookies en privacyverklaring.Bent u op zoek naar een oplossing om een werkplek zo optimaal mogelijk te verlichten? Bent u opzoek naar verlichting waarbij de productiviteit van uw werknemers omhoog gaat of juist verlichting die de verkoop in uw winkel of showroom stimuleert?

Neem gerust eens contact op met Hak4t Brightest Light Solutions. Wij zijn gespecialiseerd in duurzame lichtoplossingen. Wij proberen zo veel mogelijk gebruik te maken van daglicht en dit aan te vullen met energiezuinige led verlichting. Is er juist te veel licht aanwezig? Voor een optimaal comfort levert Hak4t ook zonwering en zonne-energie oplossingen.

En aangezien kantoorpanden groter dan 100 m2 vanaf 1 januari 2023 minimaal energielabel C moeten hebben is een overstap naar LED verlichting een verstandige keuze. Door de traditionele (TL) verlichting te vervangen door duurzame en energiezuinige LED verlichting maakt u ook nog eens een mooie stap in het energiezuiniger maken van uw kantoor.  Een win-win situatie dus! 

Lichtadvies of een lichtplan op maat

Wij benutten al het aanwezig daglicht. Als er te weinig daglicht is ondersteunen we met dynamisch kunstlicht. En is er teveel daglicht dan remmen we het licht met zon- en warmtewering. In combinatie met zonne-energie ontstaat er dan een unieke energieneutrale lichtoplossing. Hak4t bedenkt deze lichtoplossingen niet alleen, wij produceren de componenten ook. Zo bieden we u altijd een lichtpan op maat. We hebben in binnen en buitenland al verschillende mooie projecten mogen doen. 

Wij proberen altijd de ideale combinatie te creëren tussen daglicht en kunstlicht, dit om een optimale werkomgeving te creëren waarin maximaal gepresteerd kan worden. Bekijk onze bedrijfsfilm onderaan deze pagina voor meer informatie over Hak4t. 

En heeft u vragen of wilt u lichtadvies of een lichtplan aanvragen?
Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Lichtadvies op maat

Nieuwsgierig hoe dit voor u van toepassing kan zijn?

marc-nieuwsgierig

Wij helpen u graag met uw vragen of keuze

Marc Hakvoort, CEO