Hakvoort kunstlicht-Industrieverlichting-LED-Wila-Lochem (6)

Lichtadvies op maat

Lichtadvies op maat

Bent u opzoek naar een oplossing om een werkplek zo optimaal mogelijk te verlichten? Bent u opzoek naar verlichting waarbij de productiviteit van uw werknemers omhoog gaat of juist verlichting die de verkoop in uw winkel of showroom stimuleert?

Neem gerust eens contact op met Hak4t Brightest Light Solutions. Wij zijn gespecialiseerd in duurzame lichtoplossingen. Wij proberen zo veel mogelijk gebruik te maken van daglicht en dit aan te vullen met energiezuinige led verlichting. Is er juist te veel licht aanwezig? Voor een optimaal comfort levert Hak4t ook zonwering en zonne-energie oplossingen.

Lichtadvies of een lichtplan op maat

Wij benutten al het aanwezig daglicht. Als er te wijnig daglicht is en is er te veel daglicht dan remmen we het licht met zon en warmte wering. In combinatie met zonne-energie ontstaat er dan een unieke energieneutrale lichtoplossing. Hak4t bedenkt deze lichtoplossingen niet alleen, maar wij produceren de componenten ook. Dit om tot de beste creatie te komen. We hebben in binnen en buitenland al verschillende mooie projecten mogen doen. 

Wij proberen altijd de ideale combinatie te creëren tussen daglicht en kunstlicht, dit om een optimale werkomgeving te creëren waarin maximaal gepresteerd kan worden. Zie ook onderstaande video.

Heeft u vragen of wilt u lichtadvies of een lichtplan aanvragen?
Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Lichtadvies op maat

Lichtadvies of lichtplan aanvragen?

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

U gaat akkoord met onze cookies en privacyverklaring als u onze websites blijft gebruiken.

 Nieuwsgierig hoe dit voor u van toepassing kan zijn?

marc-nieuwsgierig

Wij helpen u graag met uw vragen of keuze

Marc Hakvoort, CEO