Hoogwaardige LED verlichting least u van Hak4t slimme lichtoplossingen....
  • Altijd de slimste lichtoplossing Altijd de slimste lichtoplossing
  • Lease van de experts Lease van de experts
  • Gratis service en onderhoud Gratis service en onderhoud
  • Maandlasten gedekt door besparing Maandlasten gedekt door besparing
  • Geen extra installatie kosten Geen extra installatie kosten

LED verlichting is energiezuinig, brandveilig en beter voor het milieu dan bijvoorbeeld halogeen of TL-verlichting. Daarnaast heeft goede LED verlichting een positief effect op het welzijn van uw medewerkers. Wij ontwerpen het perfecte LED lichtplan voor uw onderneming, gebouwd op het kennisfundament van Hak4t groep.
Wij streven altijd naar de meest optimale lichtsituatie. Waarbij we het natuurlijke daglicht aanvullen met duurzaam kunstlicht. Hierbij beroepen wij ons op de nieuwste inzichten en technologieën. Zo zijn al onze lichtsystemen intelligent te maken met bewegingsmelders, daglichtcompensatie, integratie met gebouwautomatisering, energiemonitoring, noodverlichting, geur en muziek.

Kortom: u heeft het licht gezien en wilt overstappen op LED verlichting in uw kantoor, bedrijfshal of werkplaats. Echter, vergt dit een flinke investering; middelen die u in deze tijd liever achter de hand houdt. U zoekt dus naar een slimme manier om uw LED verlichting te financieren? Dan is Hak4t Brightest Light Lease dé oplossing voor uw onderneming.

Bereken direct uw maandbedrag

Hiermee gaat u akkoord met onze cookies en privacyverklaring.testimonial

De overstap naar de LED verlichting van Hakvoort kunstlicht was de investering volledig waard....

Gert Stroeve, technisch directeur Moderna textel service

‘De persoonlijke begeleiding van o.a. Marc heeft onze beslissing gesterkt om met Hakvoort kunstlicht in zee te gaan. Hij nam ons mee naar andere bedrijven, zodat we een duidelijk beeld kregen van het effect en de meerwaarde van LED verlichting…

Samen maken we het u gemakkelijk

Interesse in LED? Maar bang voor hoge investeringskosten? Naast aanschaf van onze armaturen bieden we u een maatwerk lease-constructie aan. Een slim leaseplan waarmee u makkelijk overstapt op Hak4t Brightest Light Solutions, vaak zonder extra maandlasten. Inclusief volledige garantie, service en onderhoud door Hak4t’s beste onderhoudsmonteurs. Deze leasecontracten worden aangeboden door onze partner LFH (Lease Finance Huis). Zij bieden u een leasecontract aan in eigen beheer, of via een externe partner uit een breed netwerk aan betrouwbare financiers. Daardoor bent u altijd verzekerd van de scherpste tarieven en de gunstigste voorwaarden.

Marc Hakvoort CEO
Weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Wij helpen u graag met uw vragen of keuze
Marc Hakvoort CEO