Hoogwaardige LED verlichting least u van Hak4t slimme lichtoplossingen....
  • Altijd de slimste lichtoplossing Altijd de slimste lichtoplossing
  • Lease van de experts Lease van de experts
  • Gratis service en onderhoud Gratis service en onderhoud
  • Maandlasten gedekt door besparing Maandlasten gedekt door besparing
  • Geen extra installatie kosten Geen extra installatie kosten

 

Bent u zich bewust van het effect dat licht heeft op het dierenwelzijn? LED verlichting is energiezuinig, brandveilig en beter voor het milieu dan bijvoorbeeld halogeen of TL-verlichting. Daarnaast heeft goede LED verlichting een positief effect op het welzijn van uw rund- en of pluimvee. Hakvoort heeft dé lichtoplossing voor uw stal en zorgt hiermee voor een activerend lichtklimaat. Een actief lichtklimaat is van positieve invloed op onder andere de hormoonhuishouding van uw veestapel. Hierdoor verhoogt de vruchtbaarheid en produceren uw dieren effectief gezien meer melk of zijn ze beter vruchtbaar en groeien ze sneller.

Kortom: u heeft het licht gezien en wilt overstappen op LED stalverlichting? Door over te stappen op een LED-lichtbron bespaart u tegelijkertijd ook op uw energiekosten. Een win-win situatie dus! 

 

Bereken direct uw winst

Hiermee gaat u akkoord met onze cookies en privacyverklaring.testimonial

Hogere vruchtbaarheid en meer melkopbrengst door LED verlichting van Hakvoort....

Klaas Visscher vertelt

‘Bij Hakvoort kunstlicht hebben ze vernieuwende ideeën als het gaat om de toepassing, het effect en de waarde van licht en denken ze in alle opzichten met ons mee'

Samen maken we het u gemakkelijk

Interesse in LED? Maar bang voor hoge investeringskosten? Naast aanschaf van onze armaturen bieden we u een maatwerk lease- constructie aan. Een slim leaseplan waarmee u makkelijk overstapt op Hak4t Brightest Light Solutions, vaak zonder extra maandlasten. Inclusief volledige garantie, service en onderhoud door HAK4T’s beste onderhoudsmonteurs. Deze leasecontracten worden aangeboden door onze partner LFH (Lease Finance Huis). Zij bieden u een leasecontract aan in eigen beheer, of via een externe partner uit een breed netwerk aan betrouwbare financiers. Daardoor bent u altijd verzekerd van de scherpste tarieven en de gunstigste voorwaarden.

Marc Hakvoort CEO
Weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Wij helpen u graag met uw vragen of keuze
Marc Hakvoort CEO